Vuodenvaihteen kuulumisia! (Joulukuu 2022)

EF Isännöinti kiittää kuluneesta vuodesta ja toivottaa kaikille asiakkailleen Hyvää Vuotta 2023.

Energian hinnat vaihtelevat ja markkinat ovat epävarmat. Asukkaita pyydetään toimimaan vastuullisesti ja huolellisesti. Tarpeetonta tuulettamista täytyy välttää, yhteisten tilojen osalta jokaista velvoitetaan huolehtimaan siitä, että valot sammutetaan ja ettei energiaa tärväydy tarpeettomasti!

Talvikeli edellyttää varovaisuutta piha-alueilla. Lunta tuli jo joulukuussa siinä määrin, että olemme joutuneet sopeutumaan työkoneiden ääniin ja liikkumiseen kiinteistöillä. Toivomme malttia ja ymmärrystä – kaikki tekevät varmasti parhaansa asumismukavuuden ylläpitämiseksi. Jos havaitset liukkautta tai muuta vaaratilannetta, raportoi huoltoyhtiölle, isännöitsijälle tai hallituksen jäsenille. Pidetään yhdessä huolta kiinteistöstä sekä siitä, että kaikkien asuminen on miellyttävää ja turvallista.

Auton lämmitysjohtoja ei saa jättää lämmitystolppaan. Se voi aiheuttaa vaaroja pihoilla liikkuville.

Yhtiöiden vuoden 2022 tilinpäätökset alkavat valmistua ja hallitukset alkavat valmistautua uuden vuoden ja tulevien vuosien korjauksiin valmistelemalla talousarvion ja korjaussuunnitelmat. Kevään yhtiökokousten ajankohtia aletaan suunnitella lähiviikkoina. Mikäli mielessäsi on jotakin, kannattaa asia saattaa yhtiökokouksen tietoon.